dijous, 12 d’agost del 2010

Preparant el 'Dia del niño'



Avui seré força breu ja que m'han deixat internet un amic d'un amic.

Aquí hi ha dies per a tot. El passat diumenge va ser el 'dia del niño' però com que a Reconquista, i tal com us vaig explicar a l'anterior entrada, es va celebrar la 'Rural' a 'los barrios' celebrarem el dia del niño el pròxim diumenge.

Estem preparant jocs per a tots els nens del barri: activitats, competicions, futbol (evidentment) i també hi haurà 'copa de leche' i pa amb 'dulce de leche' i mate per als adults. Segurament em vestiré de pallasso i faré d'animador.

La festa la farem a la part de darrera del 'comedorcito'. Ara estem planificant-ho tot: material que necessitarem, quantitat de menjar i llet... i també estem fent la publicitat pel barri de la festa.

Ahir, dins del 'comedorcito' vam fer cartells a mà per enganxar-los per a tots els barris de la zona anunciant l'esdeveniment. També ens vam passejar per un dels 'assentaments' (cases fetes amb materials trobats a les escombraries) per apuntar als nens que vulguin anar al menjador.

Ahir a la nit també va venir a la ciutat un ministre socialista que està al govern de Santa Fe i el van rebre amb un 'choripan' i hi hagué discursos i intervencions del poble. Fou molt interessant.

Tinc ganes que arribi diumenge... tot i que també em fa una mica de por... la gent té moltes expectatives sobre mi i la meva feina de pallasso. Però bé... farem el que podrem, no dubteu que faré moltes fotos.

Penjo fotos al facebook! Aquí les podeu veure!

http://www.facebook.com/album.php?aid=65514&id=1012540822&l=d3c1492e75

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada