dilluns, 9 d’agost del 2010

Cap de setmana Rural

Abans de res dir-vos que aquí podeu escoltar l'entrevista que em van fer a Catalunya Ràdio. http://www.catradio.cat/audio/460165/La-postal

Després haig de dir que no tenim internet i hauré de venir a un Ciber. No passa res si tot va bé el dia 23 ja en tindrem.

Doncs hem passat el primer cap de setmana a Reconquista i ha estat molt intens. El dissabte vam fer un 'asado' amb els companys, va ser com una petita benvinguda!

Després a la tarda vam anar al 'comedorcito' que s'hi fa una 'copa de leche' i pa amb mel per als més petits. Com no, després vam estar jugant a futbol ben bé dues hores! Hi havia nanos de totes les edats, aquest cop al ser dissabte molt més grans, alguns de potser fins i tot 20 anys. Moltes d'ells jugant descalços i posant-hi la cama fort! Vaig fer de porter i només em van fer un gol! Divertidíssim!

El diumenge vam anar a 'La rural' que es pot dir que és l'esdeveniment de l'any a Reconquista. És una exposició agrícola i ve gent de totes les contrades properes. Concerts, animals, botigues i mate, molt mate per tot arreu. FIns i tot hi havia màquines expenedores d'aigua calenta que es van esgotar!

Una de les coses que vull explicar és que el divendres vaig anar a una 'capacitación' del Partit Socialista d'aquí Reconquista. Una 'capacitación' és una classe per informar i explicar quines són les directrius del partit. Va ser interessantíssim perquè va ser una classe sobre el 'socialisme real' i el 'possible'. Per entendre's el real es la teoria del segle XIX i el possible és acceptar el mercat com a marc economico-polític i fer-hi polítiques d'esquerres. Per dir-ho d'una manera més entendible s'està fent aquí el que va fer Felipe González al PSOE a principis del 80: deixar de banda les idees marxistes i girar cap al centre.

La meva presència va causar cert interès sobretot al presentar-me com a 'politòleg'. Vam estar parlant i, em van preguntar si algun dia els faria alguna classe. Els vaig dir que sí i que m'agradria fer-la sobre 'les coses bones del capitalisme i l'economia de mercat'. La primera reacció va ser de cara de circumstàncies de tots els presents, però ràpidament la idea els captivà: 'así sabremos más sobre el enemigo!'.

Aquest divendres no, l'altre sí, faré una 'capacitación' sobre el capitalisme a la seu del partit socialista de Reconquista! Us puc assegurar que serà molt divertit!

Doncs bé, fins aquí. Ara el que hem de fer nosaltres és buscar-nos projectes que no es basin el només 'dies concrets'. A veure què.

Espero que tots estigueu molt bé.

1 comentari:

  1. Coses bones del capitalisme? Me l'hauràs de fer a mi tb aquesta classe...jejej

    Irish

    ResponElimina